20 de jul. 2013

PRÒXIMA PARADA - exposició col·lectiva al Born

El dijous 18 va ser la inauguració de la exposició col·lectiva "PRÒXIMA PARADA" a Corretger 5 (Bcn). Es un recull d'il·lustracions fetes al metro, 
al bus... esbossos ràpids fets en quaderns, la major part de les vegades. 

Aquest any he tingut la sort de conèixer gent de diferents llocs del món amb molt de talent al Postgrau d'Il·lustració i ha sigut molt interessant col·laborar junts. Sota una mateixa temàtica pots veure els diferents punts de vista i com cadascú ho resol tècnicament amb el seu propi estil. Ja estem treballant en el fanzine "La cabra está muerta", un projecte nascut també dins la classe i en el que participaré en aquesta segona edició (ja us en parlaré més endavant). 
Aquests són alguns dibuixos amb els que vaig participar, podeu veure'ls també aquíCom podeu veure aquí a baix (moltes gràcies Bea i Nuria per les fotos!) vam comptar amb un deliciós càtering grec a càrrec de l'Antonis Petrou i la gran actuació musical de "Las Golondrinas".

Pels que no vau poder passar-hi us informo que la expo es pot veure fins el 2 d'agost. Us recomano que si podeu us hi acosteu! ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada