2 de jul. 2013

"Con las manos en la masa"
Com ja sabeu aquest últim cap de setmana de juny he participat al handmade market "Con las manos en la masa" organitzat per Cadàver Exquisit. És la primera vegada que sortia al carrer a vendre les meves samarretes i la veritat es que estic molt contenta de veure la bona acceptació de la gent! M'ha agradat la experiència, al mercat he conegut moltes persones interessants, algunes ja tenien experiència en fires i mercats d'aquest estil, com és el cas de la Collarina, Las amigas del CocoCat's WingsI'm Cloud, Fig Tree... 

Com veureu a les fotos vaig compartir taula amb les noies de Sophie's CookiesDavant de la mateixa paradeta hi tenia l'Elisa Ancori, la Iria Fafián i la Lili Shagerl, companyes del postgrau d'il·lustració a la BAU que van vendre samarretes, llibretes... tot serigrafiat! També hi tenien uns quants fanzines de "La cabra está muerta", una iniciativa sortida a classe i que ja està ideant un segon volum (en el que participaré! ja us aniré avançant informació!) 

Gràcies a l'equip de Cadàver Exquisit, va ser molt divertit i espero repetir aviat! 
Pels que no vau poder passar-hi, us recordo que segueixo treballant per encàrrec i que si us interessa alguna samarreta, postal, làmina... només us heu de posar en contacte amb mi al mbellvehi@gmail.com :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada