5 de des. 2014

Presentació calendari - "Girls & Patterns"

Moltes gràcies als que vau poder passar ahir a l'inauguració de "Girls & Patterns". Els que no vau poder, us recomano que us hi acosteu abans del dia 11 (c/Joaquín Costa 38, BCN), podreu veure en directe les il·lustracions originals del calendari, a més, hi trobareu prints, postals... i alguna peça de la nova col·lecció per a T-agged. A la pàgina web ja teniu disponibles els dissenys més hivernals de "Girls & Patterns". Ara també hi trobareu samarretes per nens i per a nadons, feu-hi un cop d'ull!


Recordeu que també podeu aconseguir els calendaris i prints a Sho Bcn (Gràcia) i a Mutuo (Gòtic). Si sou de fora Barcelona sempre em podeu fer l'encàrrec a través del mail mbellvehi@gmail.com
Una altra oportunitat per veure els meus productes abans de Nadal a Barcelona és anar al Winter Market el cap de setmana del 20 i 21 de desembre. Participaré en aquest fantàstic mercat handmade juntament amb moltes marques conegudes de complements, moda i decoració. També hi haurà actuacions musicals i més sorpreses, aviat les noies de Les Pommes Rouges publicaràn l'esdeveniment al facebook amb més detalls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada