4 de maig 2013

CH Eau de Parfum Sublime

Aquest es un dels projectes que més he treballat des de que treballo a Puig per a la marca de Carolina Herrera, també un dels que em fa més il·lusió ensenyar els resultats finals ja que vaig realitzar les il·lustracions que acompanyen el disseny del punt de venta. 

Aquestes són les il·lustracions originals, inspirades en complements de la marca Carolina Herrera. La noia de l'anunci de CH Eau de Parfum Sublime representa una gran amant de la marca, amb un punt de bogeria, en el seu vestidor hi trobem tots els capricis i objectes fetitxes que hi guarda de Carolina Herrera. A partir d'aquest concepte vam desenvolupar tot el disseny del punt de venta, que ara mateix podem trobar en centres comercials d'arreu del món.


Aquestes són les il·lustracions adaptades als colors de CH EDP.A continuació veiem algunes de les peces de decoració inspirades amb el concepte de CH Eau de Parfum Sublime.


Aquest llançament ja s'ha implementat en diferents centres comercials, com és el cas del Corte Inglés de Plaça Catalunya (Barcelona) on podeu veure aquest espai durant un parell de setmanes.


I aquestes són algunes imatges de l'aparador dedicat a CH Eau de Parfum Sublime hi ha a la botiga de Carolia Herrera, a Passeig de Gràcia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada