6 de des. 2013

TALLER DE DIBUIX "CANÇONS IL·LUSTRADES"

    


Apunteu a l'agenda! Divendres 20 de desembre a les 18h organitzo un taller a Coshop, una botiga on hi podeu trobar productes de dissenyadors emergents de Bcn. La botiga/galeria està situada al Born.

No ho he fet mai així que em fa una mica de respecte però espero que us animeu a participar, que segur que serà molt divertit. El taller no va dirigit a grans dibuixants, qualsevol persona que tingui interès pel dibuix i gaudeixi escoltant música s'ho passarà d'allò més bé. Aprendrem algun exercici bàsic d'il·lustració que després aplicarem a la cançó que decidim representar. El preu del taller són 15 euros i inclou el material que necessitarem ( tot i que tothom és lliure de portar el seu propi material) i una postaleta dedicada! 

Espero que tots us animeu a fer aquesta activitat, per començar les vacances de Nadal d'una forma ben especial! Podeu trobar la informació de l'esdeveniment al facebook, on podeu compartir i convidar les vostres amistats, però per confirmar l'assistència cal escriure un mail a mbellvehi@gmail.com. Aneu ràpid que les places són limitades! 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada